Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@11:18:35 GMT

آیا بیت‌کوین به روند صعودی بازگشته است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۸۷۸۶۶

آیا بیت‌کوین به روند صعودی بازگشته است؟

با انتشار خبر دریافت مالیات بر درآمد ارزهای دیجیتال در هند کمی بازار کریپتو عقب نشست، با رشد ۳.۴ درصدی درصدی بیت کوین در روز گذشته این افت نامحسوس در روز جاری دور از تصور نبود، بیت کوین در پشت سر خود حمایت معتبر ۳۵ هزار دلار و در مقابل خود مقاومت ۴۰ هزار دلار را دارد و بین این دو سطح نوسان میکند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، بازار رمزارزها نوساناتی را در ساعات گذشته پشت‌سر گذاشت که خلاصه آن را در زیر می‌خوانید:

نگاهی به تحولات امروز بازار ارزهای دیجیتال BTC بیت‌کوین ۳۸ هزار و ۲۷۳ دلار.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ETH اتریوم دو هزار و ۷۵۱ دلار. BNB بایننس‌کوین ۲۸۰ دلار و ۲۰ سنت. ADA کاردانو یک دلار و شش سنت. DOGE دوج‌کوین ۱۴ سنت. XRP ریپل ۶۲ سنت. DOT پولکادات ۲۰ دلار و سه سنت. SOL سولنا ۱۰۸ دلار و ۱۵ سنت. Avalanche اولانچ ۷۲ دلار و ۹۴ سنت. Tera ترا ۵۱ دلار و ۵۰ سنت. ۱۲ رمز ارز برتر بر اساس حجم بازار

تحلیل تکنیکال بیت کوین

(سیگنالی در خصوص خرید و فروش نیست)

دامیننس

دامیننس بیت کوین: ۴۱.۸۸ درصد دامیننس اتریوم: ۱۸.۱۲ درصد دامیننس تتر: ۴.۵۶ درصد دامیننس بی ان بی: ۳.۶۳ درصد دامیننس یو اس دی کوین: ۲.۹۰ درصد دامیننس کاردانو: ۲.۰۳ درصد دامیننس سولنا: ۱.۷۲ درصد دامیننس ریپل: ۱.۶۸ درصد دامیننس ترا: ۱.۰۸ درصد

(منظور از دامیننس یک ارز دیجیتال، درصد سهم ارزش دلاری آن ارز در مقایسه با ارزش دلاری کل ارزهای دیجیتال در دنیاست. یعنی یک ارز دیجیتال چه میزان از سهم بازار را به خود اختصاص داده است، با توجه به تعریفی که از دامیننس داریم، وقتی می‌گوئیم دامیننس بیت کوین، در اصل درباره میزان تسلط بیت کوین صحبت می‌کنیم)

ارزش بازار رمز ارزها: هزار و ۷۹۰ میلیارد دلار

شاخص ترس و طمع بیت کوین امروز: ۲۸ واحد بود که نشاندهنده کاهش ترس معامله گران نسبت به روز گذشته است.

به طور کلی بازه عددی نمودار زیر بین صفر تا ۱۰۰ بوده و پنج وضعیت دارد که به توضیح آن‌ها می‌پردازیم.

(Extreme Fear) این عبارت مربوط به بازه‌ی ۰ تا ۲۵ بوده و نشان دهنده‌ی وجود ترس شدید در بازار است. بعضی از تحلیلگران تکنیکال این موقعیت را مناسب برای ورود به بازار می‌دانند.

(Fear)این عبارت نیز زمانی نشان داده می‌شود که عدد نمودار بین بازه‌ی ۲۵ تا ۵۰ بوده و بیانگر وجود ترس در بین سرمایه گذاران است.

(Neutral) این عبارت متناظر عدد ۵۰ در نمودار است و نشان دهنده‌ی برابر بودن میزان ترس و طمع در بازار است.

(Greed) زمانی که نمودار اعداد بین ۵۰ تا ۷۵ را نشان دهند، شاهد این عبارت خواهیم بود و به معنی طمع سرمایه گذاران برای سود بیشتر است.

(Extreme Greed) این آخرین وضعیت نمودار و مربوط به بازه‌ی ۷۵ تا ۱۰۰ است که نشان دهنده‌ی طمع شدید کاربران است. تحلیلگران تکنیکال در مورد ورود به بازار در این مقطع هشدار می‌دهند زیرا بخاطر طمع کاربران و هجوم آن‌ها به بازار قیمت‌ها بیش از حد بالا رفته و هر لحظه امکان ریزش وجود دارد.

تغییرات شاخص ترس و طمع

اخبار بازار رمزارزها

افزایش پنج برابری تعداد تراکنش‌های شبکه تزوس در ۱۲ ماه گذشته

تعداد تراکنش‌ها و آدرس‌های قرارداد هوشمند شبکه تزوس (Tezos)، طی ۱۲ ماه گذشته رشد چشم‌گیری داشته است. این پذیرش عمومی بیشتر به خاطر گسترش NFTها صورت گرفته زیرا شبکه تزوس به قطب جدید توکن‌های غیرمثلی تبدیل شده است. تعداد تراکنش‌های مربوط به قراردادهای هوشمند طی ۱۲ ماه گذشته از کمتر از ۱۰٬۰۰۰ تراکنش در روز، به بیش از ۵۰٬۰۰۰ تراکنش رسیده است. بیشتر بلاک چین‌های اثبات سهام به‌تازگی رشد چشمگیری داشته‌اند زیرا رقیب خوبی برای شبکه اتریوم محسوب می‌شوند.

جک دورسی: پروژه دییم اتلاف وقت و انرژی بود

جک دورسی، بنیان‌گذار توئیتر، در مصاحبه روز سه‌شنبه خود با مایکرواستراتژی گفته است که فیس‌بوک با پروژه دییِم (Diem) تنها وقت و انرژی هدر داده است. دورسی گفت شاید در ابتدا این شرکت پروژه دییِم را به خاطر دلایل درستی راه‌اندازی کرده باشد، اما بهتر بود تلاش‌های خود را روی گسترش دسترسی افراد به بیت کوین متمرکز می‌کرد.

دورسی ادامه داد: در ماجرای لیبرا و دییِم درس‌های زیادی وجود دارد و فکر می‌کنم تیم فیس‌بوک با وجود اتلاف انرژی و زمان، چیزهای زیادی یاد گرفته است.

پیشنهاد وزیر دارایی هند برای اعمال مالیات ۳۰ درصدی بر درآمد حاصل از ارزهای دیجیتال

دولت هند پیشنهاد کرده است که به میزان ۳۰ درصد، مالیات بر درآمد حاصل از ارزهای دیجیتال و سایر دارایی‌های دیجیتال اعمال شود. نیرمالا سیتارامان، وزیر دارایی هند هنگام ارائه بودجه فدرال ضمن اعلام پیشنهاد مالیات ۳۰ درصدی بر درآمد حاصل از ارزهای دیجیتال گفت: افزایش خارق‌العاده‌ای در تراکنش‌های دارایی‌های دیجیتال مجازی به چشم می‌خورد. بزرگی و فراوانی این تراکنش‌ها ارائه یک رژیم مالیاتی خاص را ضروری کرده است.

گفتنی است که به‌رغم سنگین بودن مالیات پیشنهادی برای درآمد ارزهای دیجیتال، بسیاری از فعالان و شرکت‌های حوزه دارایی‌های دیجیتال در هند از این مالیات استقبال کرده‌اند؛ زیرا از دیدگاه آنان، مالیات ستانی از این دارایی‌ها به معنای مشروعیت بخشیدن به آنها است. اهمیت این پیشنهاد وزیر دارایی هند از آنجاست که دولت این کشور در ماه‌های اخیر بحث‌های جدی درباره ممنوعیت ارزهای دیجیتال مطرح کرده بود.

تعداد کیف پول‌های دارای بیت کوین به اوج تاریخی جدید رسید

داده‌های درون‌زنجیره‌ای جدید پلتفرم گلسنود نشان می‌دهد که تعداد کیف پول‌های بیت کوین با موجودی غیر صفر، به ۴۰.۱۶ میلیون آدرس رسیده و رکورد جدیدی ثبت کرده است. افزایش تعداد این کیف پول‌ها که دست‌کم مقداری بیت کوین دارند، به این معناست که سرمایه‌گذاران بیشتری وارد بازار می‌شوند، زیرا به کیف پول‌های جدید بیشتری بیت کوین فرستاده می‌شود.

رئیس بانک مرکزی اردن دلایل ممنوعیت تجارت ارزهای دیجیتال در این کشور را توضیح داد

عادل الشرکاس، رئیس بانک مرکزی اردن اعلام کرد که این کشور در حال حاضر مشغول مطالعه و بررسی امکان راه‌اندازی یک ارز دیجیتال ملی (CBDC) متصل به دینار اردن است. الشرکاس درباره دلایل ممنوعیت تجارت ارزهای دیجیتال در اردن، به ممنوعیت‌های مشابه در چین و چهار کشور عربی دیگر اشاره کرد و گفت که اردن برای محافظت از سرمایه‌گذاران در برابر طرح‌های کلاه‌برداری ارزهای دیجیتال، تجارت این دارایی‌ها را ممنوع کرده است.

وی در جلسه‌ای که برای بحث در مورد ارزهای دیجیتال تشکیل شده بود، اظهار داشت که بانک مرکزی اردن ممکن است پس از ایجاد چارچوب قانونی مناسب، اجاره تجارت ارزهای دیجیتال را صادر کند.

۲۱ درصد از افراد بزرگسال آمریکا مایل به خرید بیت کوین هستند

نتایج یک نظرسنجی که اخیراً توسط شرکت مورنینگ کنسالت (Morning Consult) برگزار شده است، نشان می‌دهد که ۲۱ درصد از افراد بزرگسال در ایالات متحده به فکر خرید بیت کوین هستند. این نتایج نشان می‌دهد که ریزش اخیر بیت کوین، بر تمایل مردم آمریکا نسبت به خرید بیت کوین تأثیری نداشته است، زیرا بسیاری از آنها مایل به خرید این ارز دیجیتال در افت قیمتی اخیر هستند. برای مقایسه، در ماه ژوئیه سال ۲۰۲۱ (تیر ۱۴۰۰) زمانی که قیمت بیت کوین به سطح ۲۸,۵۰۰ دلار رسیده بود، تمایل مردم برای خرید بیت کوین به ۱۳ درصد کاهش پیدا کرده بود.

در این نظرسنجی افراد جوان دوست‌داران اصلی ارزهای دیجیتال هستند و نزدیک به یک سوم آنها تمایل به خرید بیت کوین دارند. مردان و آن دسته از شرکت‌کنندگانی که درآمد سالانه بیش از ۱۰۰,۰۰۰ دلار دارند، بیش از میانگین دیگر افراد بزرگسال آمریکا تمایل به خرید بیت کوین دارند.

کانسن‌سیس استارتاپ مای‌کریپتو را خریداری کرد

شرکت کانسن‌سیس (ConsenSys)، توسعه‌دهنده زیرساخت بلاک چین و نرم‌افزار اتریوم امروز اعلام کرد که مای‌کریپتو (MyCrypto)، یک رابط کیف پول برای ایمن آدرس‌های اتریوم را خریداری کرده است. این استارتاپ و ۱۲ کارمند آن با کیف پول متامسک (MetaMask) که متعلق به کانسن‌سیس است، ادغام خواهند شد. البته این خرید قرار نیست در آینده نزدیک چیزی را برای کاربران هر یک از این ۲ محصول تغییر دهد و برنامه بر آن است که محصولات و برندهای خود را به صورت تدریجی ادغام کنند.

خومیاکوف: راه‌اندازی کارت پرداخت ارزهای دیجیتال اولویت اصلی بایننس در اوکراین است

صرافی ارز دیجیتال بایننس با آماده‌سازی یک کارت پرداخت ارزهای دیجیتال در اوکراین، به فعالیت خود در کشورهای مشترک‌المنافع (CIS) ادامه می‌دهد. کریل خومیاکوف، مدیرکل جدید بایننس اوکراین در گفت‌وگو با فوربس اوکراین اظهار داشت: بایننس با ارائه طیف گسترده‌ای از خدمات ارز دیجیتال محلی به دنبال دستیابی به موقعیت غالب در بازار ارزهای دیجیتال اوکراین است.

وی همچنین به کوین تلگراف گفته است که کارت پرداخت ارزهای دیجیتال بایننس هنوز برای کاربران اوکراینی در دسترس نیست، اما این صرافی به طور فعالانه روی راه‌اندازی آن کار می‌کند و یکی از اولویت‌های اصلی بایننس در سال ۲۰۲۲ است.

سوزاندن بیش از یک میلیارد دلار اتریوم همزمان با رکوردشکنی تراکنش‌های بازار NFT اوپن‌سی در ماه ژانویه

بر اساس داده‌های بلاک چین ارائه‌شده توسط نانسن آنالیتیکس (Nansen Analytics)، در یک ماه گذشته بیش از ۱.۰۹۶ میلیارد دلار اتریوم سوزانده شده است. این امر همزمان شده است با رکورد شکنی حجم کل تراکنش‌های توکن‌های غیرمثلی در بازار اوپن‌سی که در ماه ژانویه به اوج تاریخی ۳.۵ میلیارد دلار رسید. در حال حاضر بیش‌تر میزان توکن‌سوزی در شبکه اتریوم مربوط به بازار اوپن‌سی (OpenSea) است که در ۳۰ روز گذشته ۶۵,۷۷۸ اتر به ارزش ۱۸۱.۷ میلیون دلار را سوزانده است.

جایگاه دوم نیز مربوط به سوختن توکن‌ها در نتیجه تراکنش‌های اتریوم است که ۳۵,۶۹۶ اتر به ارزش ۹۸.۶ میلیون دلار را از چرخه عرضه حذف کرده است. گفتنی است که رتبه سوم نیز در اختیار صرافی غیرمتمرکز یونی‌سواپ (UniSwap) با سوزاندن ۲۴,۲۲۳ توکن به ارزش ۶۶.۹ میلیون دلار قرار دارد.

تایلند اجرای طرح مالیات بر عایدی سرمایه ارزهای دیجیتال را متوقف کرد

به گزارش روزنامه فایننشال تایمز، تایلند تصمیم گرفته است تا اجرای طرح ۱۵ درصد مالیات بر عایدی سرمایه ارزهای دیجیتال خود را به حالت تعلیق درآورد. این طرح که در ابتدای سال جاری توسط وزارت درآمد تایلند ارائه شد، مخالفت‌های زیادی را در میان معامله‌گران ارزهای دیجیتال در این کشور برانگیخت. البته مقامات مالیاتی تایلند گفته‌اند که سود حاصل از تجارت یا استخراج ارزهای دیجیتال کماکان مشمول مالیات هستند.

نامزد دموکرات فرمانداری نیویورک خواهان ممنوعیت استخراج بیت کوین شد

جومان ویلیامز، نامزد دموکرات فرمانداری نیویورک خواستار تعلیق استخراج از طریق سازوکار اثبات کار (PoW) شده است. وی به تصمیم اخیر چین برای ممنوعیت استخراج بیت کوین اشاره کرد و افزود که فرایندهای دیگری نیز برای استخراج وجود دارند که آسیب کمتری به محیط‌زیست می‌زنند.

گفتنی است که او این اظهارات را هنگام سخنرانی در کنار یک نیروگاه گازی سابق که اکنون توسط گرین‌ریج جنریشن برای استخراج بیت کوین از آن استفاده می‌شود. ساکنان محلی این منطقه از استخراج بیت کوین راضی نیستند و از این نیروگاه به دلیل تأثیری که بر دریاچه آن منطقه گذاشته، شکایت کرده‌اند.

فیدلیتی: بیت کوین شکل برتر پول است

غول خدمات مالی فیدلیتی (Fidelity) در مقاله جدیدی که درباره بیت کوین منتشر کرده، استدلال می‌کند که ارز دیجیتال برتر بازار اساساً با صدها دارایی دیجیتال دیگری که در بازار معامله می‌شوند، متفاوت است. این مقاله می‌گوید که احتمالاً هیچ دارایی دیجیتالی نمی‌تواند به‌عنوان «یک کالای پولی» از بیت کوین پیشی بگیرد. این شرکت بیت کوین را به‌جای فناوری، یک شکل برتر پول می‌داند که امن‌ترین و غیر متمرکز ترین شکل دارایی است.

این ارائه‌دهنده خدمات مالی جهانی می‌گوید: بیت کوین به وضوح دارای بسیاری از کیفیت‌های خوب پول است که کمیاب بودن و دوام طلا را با سهولت استفاده، ذخیره‌سازی و جابجایی پول‌های فیات ترکیب می‌کند.

شهروندان روس بیش از ۲۱۰ میلیارد دلار ارز دیجیتال در اختیار دارند

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، برآوردهای دولت روسیه نشان می‌دهد که شهروندان روس ۱۶.۵ تریلیون روبل، معادل ۲۱۴ میلیارد دلار ارز دیجیتال دارند. طبق این گزارش، روس‌ها حدود ۱۲ درصد از کل دارایی‌های ارز دیجیتال جهان را در اختیار دارند.

دو منبع در کرملین به بلومبرگ گفته‌اند که تخمین میزان دارایی ارز دیجیتال شهروندان روس، با تجزیه و تحلیل داده‌های آدرس IP کاربران برخی از مهم‌ترین صرافی‌های ارز دیجیتال و چند روش دیگر انجام شده است.

منابع می‌گویند که این اقدام در راستای به دست آمدن یک دید کلی از بازار ارزهای دیجیتال در روسیه و تدوین مقررات جدید انجام شده است. این آمار تازه در حالی است که خبرگزاری روسی تاس، در ماه دسامبر ۲۰۲۱ گزارش کرده بود که ارزش ارزهای دیجیتال نگهداری شده توسط روس‌ها پنج تریلیون روبل بوده است.

مایکرواستراتژی ۲۵ میلیون دلار بیت کوین خرید

شرکت مایکرواستراتژی (MicroStrategy) اعلام کرده است که طی دوره زمانی از انتهای ماه دسامبر تا پایان ماه ژانویه، ۲۵ میلیون دلار دیگر بیت کوین خریده است. این شرکت ۶۶۰ بیت کوین با قیمت متوسط ۳۷,۸۶۵ دلار خریداری کرده است.

گفتنی است که مایکرواستراتژی در حال حاضر دارای ۱۲۵,۰۵۱ بیت کوین با ارزش تقریبی ۴.۸ میلیارد دلار است که به طور میانگین، برای خرید هر بیت کوین ۳۰,۲۰۰ دلار هزینه کرده است.

نقشه بازار رمزارزها

کد خبر 553026

منبع: ایمنا

کلیدواژه: بیت کوین بیت کوین کش قیمت بیتکوین بازار بیت کوین ارزش بیت کوین قیمت بیت کوین بیت کوین بومی ارز دیجیتال نرخ ارز دیجیتال رمز ارز دیجیتال قیمت ارز دیجیتال مزرعه استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال در ایران دستگاه های استخراج ارز دیجیتال ارز دیجیتال چیست رمز ارز سایت رمز ارز دیجیتال استخراج رمز ارز رمزارزها استخراج رمزارز تولید رمز ارز استخراج رمز ارزها رمز ارز اتریوم بازار رمزارزها رمز ارز قیمت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ارزهای دیجیتال استخراج بیت کوین خرید بیت کوین سرمایه گذاران نشان می دهد میلیارد دلار ارز دیجیتال میلیون دلار بیت کوین راه اندازی کیف پول ها ماه گذشته تراکنش ها دارایی ها بر درآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۷۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی

امتداد - بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد، بررسی‌های به عمل آمده از بازار ارز غیررسمی تهران در هفته‌ای که گذشت گویای آن است که نرخ دلار آزاد در هفته نخست اردیبهشت ۲.۸۳ درصد کاهش یافته است. از بین رفتن ریسک‌های سیاسی در اخبار سبب شده حجم تقاضای بازار آزاد کاهش یابد. از سوی دیگر مال‌دارها نیز با ترس از تشدید روند کاهشی، اقدام به فروش دارایی‌های خود کرده‌اند.

بازار ارز و طلا در هفته‌ای که گذشت افت نرخ نسبتا قابل توجهی را تجربه کرد. در حالی که قیمت هر برگ دلار آزاد در بازار روز پنج‌شنبه ۳۰ فروردین ماه در کانال ۶۵ هزار تومانی معامله می‌شد، قیمت این ارز در روزهای پایانی هفته نخست اردیبهشت در کانال ۶۳ هزار تومانی ثبت شد. این در حالی است که سکه طلا در روند کاهشی دلار را پشت سر خود قرار داده و در همین مدت زمان ۵.۵۶ درصد افت کرده است. تحلیلگران بازار تهران عامل این روند کاهشی بازار را در پارامترهای سیاسی دنبال می‌کنند.

دنیای اقتصاد نوشت:به عقیده این افراد رشد قیمتی که بازار در هفته‌های اخیر تجربه کرده بود، پشتوانه معاملاتی نداشت و صرفا با تشدید هیجانات اتفاق افتاد. در نتیجه در زمان تخلیه این هیجانات، حمایت محکمی در بازار مشاهده نمی‌شود و افت نرخ به راحتی صورت می‌پذیرد. از سوی دیگر همراه شدن فروشندگان در بازار این روند را تشدید می‌کند. بسیاری از افرادی که در روزهای هیجانی بازار اقدام به خرید ارز در نرخ‌های بالا کردند، اکنون با هدف ضرر کمتر اقدام به عرضه دارایی‌های خود کرده و افت سطح تقاضا در کنار افزایش سطح عرضه به تشدید روند کاهشی دامن می‌زند. بررسی‌ها نشان می‌دهد که در زمان انتشار نخستین ریسک‌های سیاسی قیمت شاخص ارزی در کانال ۶۱ هزار تومانی معامله می‌شد. در نتیجه برخی از فعالان بازار معتقدند که اگر کلیه هیجانات از بازار تخلیه شود امکان حضور مجدد نرخ اسکناس آمریکایی در کانال مذکور وجود دارد.

سکه جا زد، دلار ادامه داد
روند بازارهای ارز و طلا در روز پنج‌شنبه ۶ اردیبهشت متضاد بود. دلار آزاد که در راستای روند کاهشی جدید خود در بازار روز چهارشنبه به رقم ۶۴هزار تومان رسیده بود، بازار پنج‌شنبه را نیز با افت نرخ پشت سر گذاشت و در این روز حدود ۵۵۰تومان کاهش یافت تا در رقم ۶۳ هزار و ۴۵۰تومان معامله شود. گفتنی است که آخرین روز حضور دلار در این نرخ ۲۱ فروردین بود. اما برخلاف روند کاهشی دلار، قیمت شاخص‌های طلایی بازار تهران در روزهای پایانی هفته گذشته افزایشی بود. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در بازار پنج‌شنبه با رشد ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۴۲میلیون و ۴۰۰هزار تومان رسید. ربع سکه طلا نیز در این روز رشدی ۱۰۰هزار تومانی را تجربه کرد و در رقم ۱۵ میلیون و ۱۰۰هزار تومان داد و ستد شد. به عقیده برخی از تحلیلگران بازدهی‌های هفتگی منفی ۵.۵۶ درصدی سکه و منفی ۲.۸۳درصدی دلار، این اصلاح نرخ سکه را توجیه می‌کند. البته نوسانات طلای جهانی را نیز می‌توان دیگر عامل تغییر روند بازار سکه دانست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ویدیو/ سقوط موج ارز؛ کف بازار دلار چه خبر است؟
  • ادامه روند کاهشی قیمت دلار در بازار
  • ریزش قیمت دلار تا ۵۸ هزار تومان!
  • نگاه سرمایه‌گذاران به این آلت‌کوین‌ها/ پتانسیل سودآوری این رمزارزها بالا است!
  • بازگشت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان
  • بیت کوین به ۶۳ هزار و ۸۲۲ دلار رسید
  • احتمال بازگشت دلار به کانال ۶۱ هزارتومانی
  • چه فاکتورهایی بر تعیین قیمت بیت کوین تأثیرگذار هستند؟
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • بازار دلار سرد‌تر می‌شود؟